Janome 7200 DM

Janome 7200 DM Kreative sømme, lad dig inspireres Decor Monogram 7200 er ikke kun smuk
Læs mere
5.995,00 DKK

Varenummer (SKU): Janome 7200 DM Varekategorier: , Brand:

Symaskine torvet vurderer Janome 7200 DM

  • Betjening 4
  • Trådning 4
  • Sy-lys 3
  • Styke/kvalitet 4
  • Lyd/støjniveau 4
3.8

Janome 7200 DM

Kreative sømme, lad dig inspireres

Decor Monogram 7200 er ikke kun smuk at se på, men både kompakt, komplet og fyldt med masser af praktiske funktioner. Den lille, fleksibel, foldbar sybord er standard, hvilket også gør det hårde cover. Sybordet giver dig ekstra arbejdsplads og den hårde hætte kan du sikkert gemme eller transportere symaskinen med.

Sy- og quiltemaskine (gruppe 3)

200 sømme inkl. 12 stk. 1-trins knaphuller

7 mm bredde sømme

Alfabet med blokbogstaver i to højder 5 og 7 mm

Invendigt arbejdsrum 170×110 mm

Syhastighed 820 sting pr. minut

Trådklip

SFS Plus transportørsystem

Inkl. sybord 280×400 mm og hård hætte

5 års fuldgaranti

Decor Monogram 7200 vil skille sig ud uanset om den er placeret på køkkenbordet eller i systue. Velegnet til dem, der er kreativ og ønsker mange, at fine sømme at vælge imellem, rejser på kursus eller til sommerhuset og ville nemt kunne tage din symskine med. Du kan også vælge at sy bogstaver af 5. og 7 mm højde, perfekt til at signere quiltning projekter eller børnetøj. Et bredt udvalg af automatiske knaphuller er også inkluderet i sømmenuen. Slip din kreativitet løs og blive inspireret af denne vidunderlige syning muligheder.


Perfekte sømme, enkle og gennemsigtige

Vælg mellem 200 sømme inkl.12 forskellige et-trins knaphul. Søm Menu er bekvemt placeret på det aftagelige display, der viser stingene klart grupperet i nyttesømme, pyntesømme, heirloomsømme og alfabeter. Du får ikke mindre end 12 forskellige knaphul automatisk korrekte dimensioneret til knappen. Vælg mellem firkantet rundt, nøgelhul-, strikket, stretch og håndværks knaphuller. Du har fuld kontrol over sømmen og for nemhedens skyld Decor Monogram 7200 automatisk trådspænding for hver søm enkelt søm. Selvfølgelig kan du tilsidesætte indstillingen som ønsket. Du kan nemt justere stingbredden kontinuerligt til max. 7 mm bredt.

Med en fuld 71 nålepositioner er syet søm med perfekt præcision i fx buede sømme og bogstaver. Stinglængden kan indstilles til et maksimum på 5 mm.


Komfortabelt placeret af funktionsknapper

Alle funktionstaster du vil bekvemt placeret over arbetsområdet. Knappen Autolås for straks at sy et hæftesting. Maskinen stopper aftomatisk. Ved brug med en dekorativ søm, vil maskinen bringe den fulde mønsteret før slutter med at hæfte sømmen. Knappen til nål op / ned, bruger til at få fuld kontrol over stoffet. Vælg nålen stopper nede, når du løfter foden for at vende eksempel et hjørne. Knappen trådklip er vanedannende. Øvre og nedretråden skæres og trækkes ned til bunden, både praktisk og tidsbesparende. Knappen til baglæns syning tillader dig at sy baglæns og fastgør sømmen. Er du midt i en dekorativ søm, og trykker på denne knap, vil maskinen straks skyttemaskiner syning. Brug knappen Start / Stop og de kan slappe af på lange sømme. Den let tilgængelige on / off-knappen giver dig mulighed for at sy uden at bruge fodpedalen. Du behøver ikke at bruge foden til at starte eller hastighed kan kontrollere. Når du holder det inde, reducerer maskinens hastighed. Perfekt i starten og slutningen af en søm og når du har brug for lidt ekstra kontrol, kan du justere hastigheden med.


Enkelt at  træde nål og undertråd med fuldt overblik

Trådning er utrolig enkel og symaskinen har indbygget nåletrådare og utrolig enkelt trådning af undertrådning. Den specialdesignede spoleholder og spolehætte gør det nemt at lægge spolen på plads, klip tråden og spolehætten. undertråden vil automatisk tage tråden op, når du begynder at sy, enkelt og bekvemt!


Unik stingplade giver dig nøjagtige målinger

De gitterlinjer på stingpladen og Spoledækslet vil hjælpe dig med at holde selv søm for øget præcision. Du kan vælge mellem flere muligheder sømsmåls 1/4, 2/8 og 5/8 tomme eller valg til syning hjørner og vinkel skala 45, 60, 90 og 120 grader.


Krafitgt undertranspotør system, SFS Plus (Superior Plus Feed System ™)

Kun JANOME symaskiner har denne unikke transpotør system, der flytter stoffet i perfekt synkronisering med nålen og spolen. Den 7-stykke transpotør hund arbejder med en flad foder mekanisme, der holder transportøren parallelt med stingpladen uanset syning frem eller tilbage. Denne transpotør griber  kluden før nålen syede den første søm. Den unikke undertranspotørsystement i kombination med den justerbare trykfodstryk gør at du har fuld kontrol. Du kan justere trykfodstrykket på tre forskellige niveauer for ideelle transpotering til netop din type stof. Skulle du sy sammen flere lag tykt stof kan symaskinen også supplere med aftagelig dobbelt transpotør, ved feks, quiltning.


Standard trykkfødder

Zig-zagfod (monteret på maskinen)

Auto knaphulsfod inkl. stabiliseringsplade

Overlockfod

Lynlåsfod

Applikationsfod

Blindstingsfod

¼”-fod


Standard tilbehør

4 stk spoler

Skruetrækker

Rengøringsbørste

Opsprætter

Nåleæske

Trådrullelåg 2 stk lille og 2 stk stort

Ekstra trådrulleholder

Søm referencekort

Strømkabel

Fodpedal

Hvidt sybord

Hård hætte

Instruktions DVD og bog

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Janome 7200 DM”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er du i tvivl med maskinevalget?

Er du i tvivl med maskinevalget?

- Så tag vores maskineguide her!

Tag guide

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Sikker handel på symaskinetorvet.dk

lastbil ikon

Gratis levering ved 199,-

På kun 1-2 hverdage

kreditkort ikon

100% sikker betaling

Ellers pengene retur

loop ikon

Prismatch + 5% rabat

= Den bedste handel

boks ikon

365 dages returret

Hos symaskinetorvet