Bernina Symaskiner

Viser alle 8 resultater

Er du i tvivl om maskinevalget? SĂĽ tag vores maskineguide her!

Er du i tvivl med maskinevalget?

- SĂĽ tag vores maskineguide her!

Tag guide

Bernina symaskiner – Her pĂĽ siden finder du vores store udvalg i Bernina Symaskiner.

Bernina symaskiner – garanti for kvalitet siden 1893

Siden slutningen af det 18. ĂĽrhundrede har Bernina kombineret kvalitet, tradition og innovation.

I året 1893 opfinder Karl Friedrich Gegauf hulsøm-symaskinen. Med denne maskine kan der sys 100 sting i minuttet. En fabrik opstår – året er lige omkring år 1900.

PĂĽ dette tidspunkt arbejder der omkring 80 personer pĂĽ fabrikken. Det var blevet til en lille fabrik.Karl Friedrich Gegauf var den tekniske leder. Hans bror, Georg tog sig af de forretningsmĂŚssige interesser.

Husholdningssymaskinen med varemÌrket Bernina forlader i 1932 fabrikken i Steckborn. Piz Bernina, den højeste tinde i de østlige alper, lagde navn til symaskinen.

En symaskine fra Bernina er lig med højeste kvalitet.

Siden da har symaskiner fra Bernina leveret husholdnings symaskiner i højeste kvalitet og Bernina er idag den eneste producent der stadig producere symaskiner i europa.

Den dag i dag er Berninas fokus stadig rettet mod kvalitet, tradition og innovation. Og nür du køber en Bernina symaskine er du sikret højeste kvalitet.

PĂĽ de Bernina symaskiner der findes den dag idag er der noget til et hvert sybehov. Det er uanset om du er helt nybegynder eller om du er en garvet sy-entusiast.

Bernina symaskiner er i særdeleshed kendt for deres meget populære BSR-system – Stingregulatoren der giver en enestående oplevelse for de manger der laver frihåndsquilt verden over.

Med en Bernina maskine er du sikret en rigtig god symaskine der vil følge dig i mange år – her vil du helt sikker ikke blive skuffet.

Du fĂĽr her nogle af markedets mest efterspurgte funktioner.

Alt efter hvilken model du vĂŚlger, kan du nyde godt af bĂĽde automatisk nĂĽletrĂĽder, super lavt lydniveau nĂĽr maskinerne arbejder, automatisk trĂĽdklip + meget mere.

5 ĂĽrs fuld garanti pĂĽ en Bernina symaskine

Når du køber en symaskine fra Bernina idag er du derfor også sikret 5 års fuld garanti – det er 3 år ekstra i forhold til den Danske købelov. Så går du med overvejelser om at købe en ny symaskiner er Bernina helt klart et spændende bud.

Vi ser frem til at demonstrere en af de mange skønne Bernina modeller for dig i en af vores to butikker, enten i Rødovre eller Slagelse.

Har du nogle spørgmül er du ogsü altid mere end velkommen til at sende en mail pü info@symaskinetorvet.dk eller ringe pü 58 52 29 22

Du er velkommen til at fĂĽ ekstra inspiration pĂĽ den officielle Bernina hjemmeside.

Se vores anmeldelser pĂĽ Trustpilot

Sikker handel pĂĽ symaskinetorvet.dk

lastbil ikon

Gratis levering ved 199,-

PĂĽ kun 1-2 hverdage

kreditkort ikon

100% sikker betaling

Ellers pengene retur

loop ikon

Prismatch + 5% rabat

= Den bedste handel

boks ikon

365 dages returret

Hos symaskinetorvet

Social Proof
OBS: VÌr opmÌrksom pü at *PRODUKT NAVN* først forventes at vÌre pü lager igen d. *PRODUKT DATO*