Janome MB7

Vejl. pris:
69.995,00 KR

Varenummer: Janome MB7

Læs produkt beskrivelsen

Bemærk:

EU – Import ✔️ Forventet leveringstid 2-8 hverdage.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

7.000 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 69.995 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse kr. 7.000 - Samlede kreditomkostninger kr. 0 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 69.995 - Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der forudsættes betaling via Betalingsservice. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Der er fortrydelsesret. Læs mere
Varenummer (SKU): Janome MB7 Kategorier: , Brand:

vurderer Janome MB7

  • Betjening 5
  • Trådning 5
  • Sy-lys 5
  • Styke/kvalitet 5
  • Lyd/støjniveau 5
5

Janome MB7

Kontakt os for nærmere information omkring demonstration mm.

Broderimaskine med 7 nåle passer til hjemmet og små virksomhedsejere

Det åbenlyse valgt når det er detaljerne, der af- gør! MB7 (Multi Needle Embroidery – 7 nåle) er specialtilpasset til hjem, foreninger og små virksomheder. Den passer hjemme i syværelset hos entusiasten, eller hos den lille textilvirksomhed, der vil brodere og er ude på markeder, foreningsbroderi og messer. Det er en lille, net og helt komplet maskine, der klarer krav, man ikke troede muligt.

Pro Broderimaskine – 7 nåle

50 indbyggede designs

10 alfabeter i tre højder: 10, 20 og 30 mm

Monogram, 2 og 3 bogstaver

Inkl. 3 rammer (50×50, 120×110, 240×200 mm)

Broderihastighed 800 sting pr. minut

Kombinere og redigere designs på skærmen

PC tilkobling via USB stik eller USB kabel

Ekstra stor undertrådspole

Trådklip

5 års fuldgaranti

Janome har taget det bedste fra to verdener: Industribroderimaskiner og hjemmebroderimaskiner. Af dette har man skabt MB7 som har trådstativ til 8 tråde. Stor hukommelseskapacitet og lille i format og vægt. Brugervenlig og nem at tråde med farvekodede trådningsveje, enkelt rammeskift, hurtigt rammevalg og en automatisk hukommelse, der finder tilbage i broderiet, hvis tråden skulle slippe op. Hukommelseskapacitet med 1,5 millioner sting eller 100 designs. MB7 klarer nemt store broderier, men er overlegen når det gælder mikrobroderi – dvs. bittesmå detaljer broderet med utrolig præcision.

Janome MB7 har hastigheden og teknologien som en industrimaskine, men er lille og let af passe ind hjemme eller i små virksomheder. Med industriel teknologi og med stor hukommelseskapacitet er MB7 unik med mange indbyggede fordele i broderimaskinen.

STARTE DIT EGET? MB7 PASSER TIL DEN LILLE BRODERIVIRKSOMHED!

Måske associerer du broderimaskinen med den, man ser i udlandet, der broderer navn på farveglade hatte og T-shirts? Et muntert ferieminde! Faktum er at det har været både dyrt og kompliceret at få fat i en professionel udrustning til maskinbroderi og der har endda været en stor mangel på leverandører i Norden. Takket være Janome ́s semi-professionelle broderimaskine har du nu chancen for at virkeliggøre dine broderier hjemme, på kontoret eller på messen!

MB7 det oplagte valg til hjem og små virksomheder, da den er en lille, net og helt komplet maskine, som du nemt kan tage med dig hvor det passer dig. Maskinen udfører alt lige fra microbroderier til tætte satinfyldninger og resultatet er en fryd for øjet! Professionelle broderimaskiner er kendt for at have 4 nåle og opefter. MB7 har syv nåle, hvilket godt og vel rækker da der oftest kun behøves to til fire farver for at brodere et logo. Der findes ingen begrænsninger for hvor mange farver, der kan anvendes, den er nem at tråde og har en separat motor til spoling af undertråd, hvilket gør dig helt uafhængig af om maskinen arbejder med flere opgaver. Hurtigt, enkelt og effektivt giver MB7 dig broderier af højeste kvalitet på trods af at den er nem og transportabel!

Softwareprogrammet Digitizer MBX konverterer automatisk alle TrueType fonte fra din computer til de fineste broderibogstaver. Programmet giver dig mulighed for at styre op til tre MB7 samtidig fra samme PC – med tre forskellige motiver hvis du ønsker det. Du har fuld kontrol under hele processen fra din PC. Du kan nemt styre alle maskinens funktioner fra den praktiske aftagelige LCD skærm. Du kan endda redigere og sammensætte designs som gemmes i maskine, på USB-stik. LCD skærmen har også et tastatur, der gør det nemt at skrive tekst.

Hvorfor ikke kombinere færdige designs med et personligt touch? Digitizer MBX er det kraftigste stingsætningsprogram på markedet i sin prisklasse. Med præcis de samme funktioner som de professionelle, men til en meget bedre pris! Janome MB7 er en uhørt pålidelig, transportabel broderimaskine og den bliver din til en god pris! Maskinen vil overraske dig med hvor enkelt og sjovt, du kan opnå broderiresultater i højeste kvalitet!

Kompatibel med industrielle broderirammer fra Tajima: 

T1: Tajima-ram 34 mm dia. (933100239A00*)

T2: Tajima-ram 54 mm dia. (933100439A00*)

T3: Tajima-ram 84 mm dia. (933100639A00*)

T4: Tajima-ram 112 mm dia. (933100839A00*)

T5: Tajima-ram 142 mm dia. (933101039A00*)

T6: Tajima-ram 78 x 168 mm (933200239A00*)

(*Tajima-artikelnummer, bestilles gennem Tajima)

Standard tilbehør

5 stk spoler (metal)

Skruetrækker (lille og stor)

Offset skruetrækker

Flatt skrueverktøj

Rengøringsbørste

Nålæske

8 stk trådrullelåg

8 stk conholdere

15 stk trådnet

Trådstativ med 8 trådrulleholdere

Trådlederantenne

8 små trådrullefilt

8 store trådrullefilt

Opsprætter

Pincet,

Olie

Nåletråder

Broderisaks

Tilbehørsæske i plast

Broderirammer: M1: 240×200 mm, M2: 126×110 mm, M3: 50×50 mm

Strømkabel

USB kabel

RCS Remote Controll (LCD skærm inkl. kabel)

Instruktions DVD

Instruktionsbog

Yderligere information

Produkt Labels

5 Års Garanti

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Janome MB7”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Sikker handel på symaskinetorvet.dk

lastbil ikon

Gratis levering ved 199,-

På kun 1-2 hverdage

kreditkort ikon

100% sikker betaling

Ellers pengene retur

loop ikon

Prismatch + 5% rabat

= Den bedste handel

boks ikon

365 dages returret

Hos symaskinetorvet

Social Proof