Derfor skal du vælge fagmanden fremfor supermarkedet når du skal købe symaskine.

Vi har mange kunder som har været uheldige med at investere i en ny symaskine i deres lokale supermarked.

Det største problem med at købe symaskiner i supermarkeder er den manglende rådgivning kunderne ikke kan få før, under og efter et køb.

Vi oplever ofte at have kunder i vores butik som står med en symaskine købt i et supermarked de ikke kan finde ud af at anvende.

Det er i virkeligheden en skam – for mange af dem som køber en symaskine i et supermarked er “første gangs symaskine købere” og de kommer til at sidde med en fornemmelse af at det er dem som ikke kan finde ud af at sy.

Sagen er den at med den rigtige rådgivning og ikke mindst den rigtige symaskine eller overlocker – så kan alle lære at sy og skabe unikke ting til garderoben eller hjemmet.

Se her de symaskiner vi anbefaler til et almindeligt husbehov.

Den rette type symaskine eller overlocker.

Lige netop dette er utrolig vigtigt.

Når man skal købe en ny symaskine eller overlocker skal man jo vide at de maskiner der er i supermarkederne som oftest er de modeller fag-branchen har valgt fra af den ene eller anden grund.

Med andre ord er det tit symaskiner i en lav kvalitet ”rigtige” symaskine forretninger ikke gider røre ved.

Når du kommer ind i en rigtig symaskine butik vil du blive præsenteret for produkter i en højere kvalitet og med en langt bedre garanti end du finder i supermarkederne.

Der er idag på de anerkendte mærker helt op til 5 års fuld garanti på produkterne – vel og mærke 3 år mere end hvad man får i supermarkederne.

Rådgivning inden, under og efter et køb.

For at vælge den rette symaskine er den rigtige rådgivning alfa og omega.

I en rigtig symaskine forretning er der altid mulighed for at sætte sig ned og afprøve de symaskiner du er interesseret i.

I en dialog med forretningen kan du fortælle om dine drømme og forventninger til din kommende symaskine – og ud fra disse kriterier vil du blive præsenteret for de maskiner der paser til lige netop dine kriterier.

Da en symaskine er en lidt mere kompleks ting end f.eks. 2 liter mælk eller noget frugt og grønt  – kan der efter et køb opstå et behov for ekstra instruktion og rådgivning. Den rådgivning og vejledning vil du altid kunne få i en rigtig symaskine butik.

Der vil du altid kunne få den nødvendige hjælp i en rigtig symaskine forretning! Her vil du på bedste vis have mulighed for at lære at tråde maskinen korrekt og få tips og tricks til hvordan du i sin helhed betjener symaskinen.

Opstår der problemer kan du altid få kompetent hjælp

Opstår der problemer med din symaskine undervejs er du også bedre stillet hos fagmanden – her vil du altid hurtig kunne få hjælp og rådgivning omkring problemet.

Tit er det småting som ikke kræver reparation, men bare information omkring hvordan den pågældende maskine skal betjenes.

Fagmanden har ofte et autoriseret værksted

De fleste symaskine forretninger har eget autoriseret værksted som hurtig kan hjælpe dig hvis uheldet skulle være ude.

Imodsætning til supermarkedet hvor du vil opleve at produktet skal sendes et andet sted hen, hvilket naturligvis tager ekstra tid.

Ingen mulighed for undervisning og kurser

Skal du virkelig igang med syning er der mange der nyder stor glæde af et kursus eller anden form for undervisning.

Hos Symaskine Torvet kan du altid komme på mange forskellige kurser både betjenings kurser, men også kreativ undervisning i design mm.

Symaskiner er ikke dagligvarer

Kort sagt – en symaskine er ikke en dagligvare! De fleste der syr har tit brug for hjælp og vejledning.

Køb din symaskine hos en symaskine fagmand – der vil du altid være i gode hænder.

Du vil altid kunne få kompetent hjælp og rådgivning.

Og så er prisen i mange tilfælde ikke engang nævneværdigt dyrere end i et supermarked.

Snak altid med fagmanden inden du køber symaskine – her kan du få den rette hjælp.

Klik på linket for at se hele vores sortiment af symaskiner og overlockere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *