Dine fordele hos Symaskine Torvet

Åbningstider i butikken, Telefon & Mail support

Mandag – Fredag fra 10.00 – 17.30

Lørdag fra 10.00 – 14.00

Ring til os på 58 52 29 22

Send os en mail døgnet rundt på info@symaskinetorvet.dk

Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

E-Mærket

Vi er en e-mærket netbutik – Det er din sikkerhed når du handler på nettet. Når du som netbutik skal kunne have e-mærket, skal du leve op til de krav e-mærket sætter.

Vi overholder alle former for lovgivning og krav e-mærket foreskriver – det betyder du trygt kan handle på vores webshop.

Se her en lille film om e-mærket.

Hurtig levering

Vi levere som regel på 1 – 2 hverdage. Nogle gange også om lørdagen.

Gratis fragt

Det skal være nemt at handle på www.symaskinetorvet.dk – derfor sender vi alle bestillinger gratis!

Gratis retur

Skulle du mod forventning få problemer med din ordre skal du bare kontakte os – Vi vil straks fremsende et post label så du kan sende din bestilling retur. Når vi har dit produkt løser vi hurtigt problemet og returnere din bestilling så du bliver køreklar igen i en fart.

Tilfredshed eller pengene retur

Det er vigtigt for os at du bliver tilfreds. Så lever din bestilling ikke op til dine forventninger kan du returnere din ordre i forhold til gældende lovgivning . (læs mere om returnering i vores foretnings betingelser)

Pris-Match

Skulle du mod forventning have modtaget et et bedre tilbud eller fundet din drømme maskine til en bedre pris end hos os – er vi 100 % klar til at matche prisen! (læs mere om Pris-Match)

 

Nyttig information om nethandel

Er det sikkert at handle på www.symaskinetorvet.dk?

Er du i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at handle på online hos os? Så se eller læs med herunder, hvor vi gennemgår de faktorer der er relevante ift. online handel.

Det er en myte at handel på nettet er forbundet med stor usikkerhed.

Fakta er, at risikoen for svindel er minimal, og at den danske lov er opbygget således at du som forbruger står rigtig stærkt og ikke selv skal dække et tab hvis uheldet skulle ske.

Vi anvender ePay / Payment Solutions som betalingssystem til gennemførsel af betalinger. Kommunikationen med ePay / Payment Solutions er beskyttet via en 128 bit SSL krypteret forbindelse.

Dette gør, at dine personlige oplysninger ikke kan aflæses eller forfalskes af andre, derved opnår du en sikker handel på nettet.

Løsningen er selvfølgelig godkendt af PBS, og er faktisk sikrere end at handle fysisk i en normal butik.

Skulle du have nogle spørgsmål til sikkerheden ved at handle på nettet er du velkommen til at kontakte os på 58 52 29 22 eller på info@symaskinetorvet.dk