Om Symaskine Torvet

Hos Symaskine Torvet elsker vi symaskiner! Og det er netop derfor, du skal købe din næste symaskine, broderimaskine eller overlocker hos os.

Vi sætter nemlig en stor ære i, at du ikke bare går hjem med den helt rigtige symaskine, men også har lyst til at komme igen hos os – måske endda for at deltage i et af vores mange sy-kurser.

Som virksomhed blev vi grundlagt i august 2010 af Steen, som i det daglige er at finde på vores værksted, hvor vi reparerer alle mærker og modeller af symaskiner, broderimaskiner og overlockere.

Steen har mere end 30 års erfaring fra branchen, og har med SymaskineTorvet.dk indlejret børn og hustru i arbejdet. Således udgør SymaskineTorvet.dk en rigtig hyggelig familie-ejet symaskine-butik, hvor der er hjerte i tingene.

Inden du køber din symaskine hos SymaskineTorvet.dk, er du velkommen til at komme ind i vores 250 m2 store symaskine-forretning midt i Slagelse, og få en udførlig demonstration af den eller de symaskiner, du måske har kigget på. Du kan også bare fortælle os om dit behov, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige symaskine.

Du er naturligvis også velkommen som kunde i vores netbutik, som netop er praktisk, hvis du bor længere væk. Her kan du på egen hånd bladre rundt i vort store udvalg af symaskiner, broderimaskiner, overlockere og tilbehør, samt holde øje med de store symaskine-tilbud, vi af og til laver.

Hvis du alligevel har behov for hjælp, råd og vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 58 52 29 22 – eller mail info@symaskinetorvet.dk.

Vi er altid klar til at give dig et ganske uforpligtende tilbud på en symaskine, tale med dig om det rette valg af symaskine, eller endda hjælpe dig med finansiering af din nye symaskine, og vi glæder os til at se dig – enten på vores netbutik eller i vores fysiske symaskine-butik.

Du skal være så hjerteligt velkommen begge steder.