Julegaveshopperens vigtigste informationer

Levering inden jul

Sidste bestillings dag for levering inden jul.

Post Danmark har sidste omdelings dag inden jul den 22. december, så for at være på den sikre side, anbefaler vi, at du laver din bestilling hos os senest onsdag d. 20. december kl. 15:00.

Husk: Hvis du får sendt en pakke hjem til dig fredag d. 22. december, og du ikke er hjemme, når posten kommer, risikerer du først at kunne hente pakken på posthuset d. 27. december.

Derfor kan du med fordel bestille eller sende din pakke uden omdeling, så den kan hentes direkte på posthuset eller i Pakkeboksen.

Yderligere varelevering mellem jul og nytår:
Levering til hjemmet udføres på normal måde i hverdagene og efter aftale.

Tryghed og returret

BYT JULEGAVER FREM TIL 1 FEBRUAR.

Så er juleræset startet og man formoder at hver 3. julegave under juletræet i år er købt online.

Derfor er det også vigtigt, at du som kunde ved, at hjælpen er nær, når du handler hos Symaskinetorvet.dk

Som en ekstra tryghed, så kan julegaver købt hos Symaskine Torvet byttes helt frem til 1. Februar 2017 ved fremvisning af original kvittering. Varen skal være i ubrudt emballage og/eller plombering.

Når du bestiller

For at undgå at jule overraskelsen bliver spoleret beder vi dig tænker over hvilke informationer du indtaster under bestilling.

Det vil være muligt at vi kontakter dig hvis der er spørgsmål til din ordre eller information omkring levering af din bestilling.

Så husk at angive dine egne kontakt informationer – og IKKE f.eks telefon nummeret på den som skal modtage gaven i sidste ende.