Janome 2030 DC

Vejl. pris:
3.995,00 KR

Varenummer: 2030DC

Læs produkt beskrivelsen

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

200 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse kr. 200. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 3.995. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Varenummer (SKU): 2030DC Kategorier: , Tag: Brand:

vurderer Janome 2030 DC

 • Betjening 3
 • Trådning 4
 • Sy-lys 3
 • Styke/kvalitet 3
 • Lyd/støjniveau 3
3.2
Kundebedømmelse
Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 3 kundebedømmelser
(3 kundeanmeldelser)

Janome 2030 DC

Decor Computeter 2030 er den mindste i Decor-serien. En moderne, praktisk, overkommelig, lille og let symaskine med god sykomfort. Fremstillet med ekstra tanke på at kunne tage den med på kurser og rejser. Stabil og stærk; klarer både tykke og tynde stoffer og tilbyder tidsbesparende funktioner såsom nåletråder, låsesting og liggende spolesystem. Sømudvalget består af de 30 mest almindelige nytte-, quilte-, pynte- og elastiske sømme inkl. 3 valgmuligheder for automatisk 1-trins knaphul.

LÆR SYMASKINEN, DECOR COMPUTER 2030, BEDRE AT KENDE

170 x 110 mm indvendigt arbejdsområde

Arbejdsområdet målet 170 x 110 mm til højre for nålen. Dette giver god plads til de daglige syprojekter, skræddersyning, syning af interiør, patchwork og quiltning.

LCD-skærm

Vælg søm på de udvendige funktionsknapper. På LCD-skærmen får du al den information, du skal bruge såsom valgt søm, stinglængde og -bredde.

7 mm brede sømme med 71 nålepositioner

Stingbibliotek med mulighed for at sy op til 7 mm brede sømme. Hvert enkelt sting med 71 nålepositioner, så du kan opnå bløde, runde og delikate konturer. Bredden på stingene gør dine pyntesømme fyldigere, tydeligere og mere distinkte. Vælg blandt 30 sømme fra forskellige kategorier: nyttesømme, knaphul, applikationssømme, quiltesømme og pyntesømme.

Nemt at tråde maskinen

Det er hurtigt, sikkert og nemt at spole undertråden, og du får ekstra meget undertråd på de høje, dybe ”J”-undertrådsspoler. Læg spolen i spolehuset. Du behøver ikke at ”fiske” undertråden op, da maskinen gør dette selv, når du begynder at sy. Det er også nemt at tråde overtråden. Liggende trådrulle for at slippe for filtrer og opnå jævn transport, når du begynder at sy. Kodet trådbane og afslutningsvis halvautomatisk nåletråder for enkel trådning af nålen samt et hurtigt trådbytte.

Hastighedskontrol

Trinløst, udvendig hastighedskontrol tillader dig at justere hastigheden, når du syr med start/stop-knappen. Du kan også bruge kontrollen, når du har fodpedalen trykket helt i bund. Juster fra minimal til maksimal hastighed.

Nål op/ned-knap

Denne knap bruges til at sænke nålen ned i stoffet uden at røre håndhjulet. Tryk to gange for at få nålen i sin højeste position eller for at tage undertråden op. Nålen stopper altid oppe efter syning af knaphul.

Låsesting

Hvis låsestingsknappen trykkes ind, når ligesøm eller zigzag er valgt, vil maskinen låse sømmen med 6 sting på stedet. Hvis du syr en satin- eller pyntesøm, sys sømmen færdig og hæftes derefter med 6 sting.

Tilbageknap

Hvis tilbageknappen trykkes ind, når ligesøm eller zigzag er valgt, vil maskinen sy bagud så længe, du holder knappen inde. Hvis du syr satin- eller pyntesømme, stopper maskinen og hæfter sømmen med det samme.

Start/stop-knap

Med Decor-serien kan man sy uden at bruge fodpedalen. Tryk på start/stop-knappen for at starte eller stoppe maskinen. Maskinen starter med at sy et par sting langsomt, før den øger farten til den maksimale fart, der er indstillet med hastighedskontrollen. Knappen lyser rødt, når maskinen er i gang og grønt, når den ikke er i gang. Tryk på knappen og hold den inde, hvorefter maskinen vil sænke hastigheden. Når du slipper knappen igen, vil maskinen stoppe. Denne funktion gør det nemt at vende ved hjørner mm.

Trykfodsholder

Trykfodsholderen er fremstillet i metal og holder trykfoden på plads. Et lille håndtag på bagsiden af trykfoden gør det muligt at foretage et nemt og hurtigt trykfodsbytte.

Trykfodsløft

Løft og sænk trykfoden ved at trykke håndtaget et ekstra hak op. Således får du et ekstra højt trykfodsløft til syning i tykkere stoffer.

Trådkniven

Trådkniven skærer tråden af og sidder komfortabelt placeret på maskinens venstre side.

Hjælpelinjer på stingpladen, spolehuset og friarmen

Stingpladerne har følgende markeringer:

 • Centimeter- og inch-markeringer i forhold til nålenedslag i midterposition.
 • Nålenedslag for hjørneguide 16 mm/3/8”
 • Inch-markeringer 1/4, 3/8, 5/8

Oplyst syområde

Fantastisk arbejdsbelysning der, hvor du allermest har brug for det. Ekstremt lysstærke LED-lamper på forskellige pladser lyser arbejdsområdet op.

Kraftfuldt undertransportørsystem; Superior Feed System™

Det synkroniserede, unikke og kraftfulde undertransportørsystem transporterer dine stoflag med perfektion. Undertransportøren er boksformet og har en lang transportflade med mange transporttænder, der tager fat i stoffet allerede før nålens første nedslag.

Tilbehørsboks/friarmsbord

På friarmens forside sidder friarmsbordet/tilbehørsboksen. Her kan du opbevare tilbehør, der følger med maskinen, såsom trykfødder, nåle, rengøringsbørste mm. Fungerer også som et ekstra sybord.

Garanti

5 års fuld garanti – omkostningsfrit.

Yderligere information

Betjening

Hvad er vigtigt for dig?

, , , , , , ,

Mærke

Sømme / Programmer

,

Produkt Labels

5 Års Garanti

3 anmeldelser af Janome 2030 DC

 1. Kundebedømmelse
  Vurderet 5 ud af 5

  Line Petersen

  Super god symaskine der bare virker hver gang!

  // Line

 2. Kundebedømmelse
  Vurderet 5 ud af 5

  Anne Mette Østergaard

  Nem, god og utrolig støjsvag.

  Den er næsten lydløs i forhold til min gamle!

 3. Kundebedømmelse
  Vurderet 5 ud af 5

  Lotte Pedersen (verificeret ejer)

  dejlig maskine der bare virker

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er du i tvivl med maskinevalget?

Er du i tvivl med maskinevalget?

- Så tag vores maskineguide her!

Tag guide

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Sikker handel på symaskinetorvet.dk

lastbil ikon

Gratis levering ved 199,-

På kun 1-2 hverdage

kreditkort ikon

100% sikker betaling

Ellers pengene retur

loop ikon

Prismatch + 5% rabat

= Den bedste handel

boks ikon

365 dages returret

Hos symaskinetorvet

Social Proof

🚚 Der kan være forlænget leveringtid på enkelte ordre – vi håber på jeres forståelse ✅