Spar 2%

Bernina 770 QE

Vejl. pris: 43000 KR
43.000,00 KR 41.995,00 KR

Varenummer: Bernina 770 qe

Læs produkt beskrivelsen

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

2.100 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 41.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse kr. 2.100. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 41.995. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Varenummer (SKU): Bernina 770 qe Kategorier: , Brand:

vurderer Bernina 770 QE

  • Betjening 5
  • Trådning 4
  • Sy-lys 5
  • Styke/kvalitet 5
  • Lyd/støjniveau 5
4.8

Kvalitet & funktionalitet

BERNINA har i årtier beskæftiget sig indgående med udviklingen inden for sy- og broderimaskiner. Alle vores produkter kendetegnes af schweizisk præcision, og materialernes høje kvalitet
sikrer lang levetid og stor ydeevne.

BERNINA 770 QE byder på mange funktioner, som gør det nemmere at sy og quilte. Opfindelser som f.eks. det halvautomatiske trådningssystem, BERNINA stingregulator (BSR), BERNINA Dual Transport eller det usædvanlige broderisystem viser at vi stadig lægger stor vægt på innovation.

Den nye BERNINA 7er-serie fås i et enkelt, elegant design, fordi vi ikke blot fokuserer på raffineret teknologi, men også ønsker at sætte nye standarder inden for produktdesign.

BERNINA 770 QE har en omhyggeligt designet, ekstra lang friarm med ti tommer / 254 mm mellemrum til højre for nålen – rigeligt med plads til større syprojekter. Med mere plads og et ekstra stort broderiområde får din kreativitet frit spil. Og når du så er klar til at udvide mulighederne, er der et stort udvalg af tilbehør at vælge mellem, som kan hjælpe dig med at udvikle dine evner inden for quiltning og syning.

BERNINA stingregulator (BSR)

BERNINA 770 QE er udstyret med BSR-funktionen. BSR-foden hjælper dig ved frihåndssyning med lige- eller zigzagsting. Den sørger for, at du også ved skiftende syhastighed altid har nøjagtigt lige lange sting. Nybegyndere bliver hurtigt fortrolige med BSR, og for erfarne quiltere giver den yderligere sikkerhed. B 770 QE er som Quilters Edition udstyret med en BSR-fod i standardtilbehørspakken.

BERNINA Dual Transport

Med BERNINAs innovative Dual Transport transporteres stoffet samtidigt fra oven og fra neden. Således bliver selv glatte og fine materialer ført jævnt og omhyggeligt fremad. Den er nem at aktivere, når der er brug for den, og kan hurtigt deaktiveres igen, når du kan klare dig uden.

Total stingkontrol

BERNINA 770 QE byder på syning med total stingkontrol på et eksklusivt niveau. Stinglængde og -bredde samt nåleposition kan ændres. Alle individuelle indstillinger kan gemmes og til enhver tid hentes frem igen.

Sy og quilt på en endnu mere behagelig måde

B 770 QE gør mange ting på egen hånd. Ved begyndelsen af et søm sænkes trykfoden automatisk, og ved slutningen hæves den igen. Tråden sættes halvautomatisk i nålen og klippes automatisk af, når du er færdig med et søm eller skifter farve ved broderi. Standardpakken indeholder desuden et praktisk forlængerbord, så du også kan klare større syprojekter på en behagelig måde.

Hjælp, tips og tricks

Også ved den nye BERNINA 770 QE har vi lagt stor vægt på brugervenlighed og en intuitiv betjening. Sykonsulenten besvarer spørgsmål direkte på skærmen, og en tutorial viser vigtige arbejdsskridt i korte vejledende animationer.

Uendelige broderi-muligheder (broderi-enhed er ekstra tilbehør)

I broderimodus kan motiver spejles, drejes og formateres – alt sammen direkte på TFT-touchskærmen med farver. Sorter komplicerede kombinationer efter farve, se på alternative farvemuligheder, og gem det færdige mønster på maskinen eller et USB-stik. Du kan desuden overføre et hvilket som helst design over USB-tilslutningen. Check-funktionen hjælper dig med at placere mønstret nøjagtigt, før der udstikkes. Broderimodulet til B 770 QE fås som yderligere tilbehør.

En verdensnyhed:
Den nye BERNINA 9-griber

Med lanceringen af 7er-serien præsenterer BERNINA en verdensnyhed: BERNINA 9-griberen kombinerer på unik vis fordelene ved de to bedste griberteknologier. Den nyeste BERNINA-opfindelse er allerede patenteret.

Dette nye vidunder fra BERNINA har et nyudviklet, centralt placeret drev, som gør, at B 9-griberen kører særlig jævnt og støjsvagt. To oscillerende knaster sørger for uhindret trådgennemløb og ekstremt lav støj, mens den kører med en hastighed på op til 1000 sting pr. minut og en stingbredde på op til 9 mm. Undertrådsspolen på B 9-griberen kan rumme 80 % mere tråd end vores standardspoler. Derved kan der med en fuld spole sys i endnu længere tid uden afbrydelse.

B 9-griberen fremstilles i materiale af særlig høj kvalitet. Den grundige polering af hver del, som kommer i berøring med tråden, tilsikrer gnidningsløst trådløb og garanterer en optimal og ensartet trådspænding.

Yderligere information

Mærke

Produkt Labels

5 Års Garanti

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bernina 770 QE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er du i tvivl med maskinevalget?

Er du i tvivl med maskinevalget?

- Så tag vores maskineguide her!

Tag guide

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Sikker handel på symaskinetorvet.dk

lastbil ikon

Gratis levering ved 199,-

På kun 1-2 hverdage

kreditkort ikon

100% sikker betaling

Ellers pengene retur

loop ikon

Prismatch + 5% rabat

= Den bedste handel

boks ikon

365 dages returret

Hos symaskinetorvet

Social Proof